Луис Буњуел

Таг
2Вести

УТРЕ ВО КИНОТЕКАТА ПРОМОЦИЈА НА АВТОБИОГРАФИЈАТА НА РЕЖИСЕРОТ ЛУИС БУЊУЕЛ

СО ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „ГЕНЕРАЦИЈА: БУЊУЕЛ, ЛОРКА, ДАЛИ“ ПОЧНУВА ФИЛОЗОФСКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ