„М“

Таг
2Вести

СИНЕДЕЈС НОСИ НАД 40 ФИЛМОВИ ПОД МОТОТО „МУВИ НАЈТ“, ЗА ПОЧЕТОК Е ПРЕМИЕРАТА НА „М“ НА ТОЗИЈА

„М“ НА ВАРДАН ТОЗИЈА ДОБИ НАГРАДА ВО ИНДУСТРИСКАТА ПРОГРАМА ЗА НЕЗАВРШЕНИ ФИЛМОВИ ВО ПУЛА