„Мадам Тисо“

Таг
4Вести

ФАНОВИТЕ НА НИКИ МИНАЖ РАЗОЧАРАНИ ОД ВОСОЧНАТА ФИГУРА ВО „МАДАМ ТИСО“

ХАРИ И МЕГАН ОДВОЕНИ ОД КРАЛСКОТО СЕМЕЈСТВО ВО МУЗЕИТЕ „МАДАМ ТИСО“

ВОСОЧНАТА ФИГУРА НА ЕД ШИРАН ИЗЛОЖЕНА ВО КАФУЛЕ СО МАЧКИ

ЅВЕЗДИ ОД ХОЛИВУД И БОЛИВУД ВО МУЗЕЈОТ „МАДАМ ТИСО“ ВО ЊУ ДЕЛХИ