Мадс Микелсен

Таг
4Вести

СНИМЕН ПО ГОЛЕМА ТРАГЕДИЈА, „УШТЕ ЕДНА ТУРА“ Ѝ ГО ДОНЕСЕ ЧЕТВРТИОТ ОСКАР НА ДАНСКА ЗА НАЈДОБАР СТРАНСКИ ФИЛМ

МАДС МИКЕЛСЕН ВЛЕГУВА ВО „ИНДИЈАНА ЏОНС 5“

МАДС МИКЕЛСЕН ЌЕ ГО ЗАМЕНИ ЏОНИ ДЕП ВО „ФАНТАСТИЧНИ ЅВЕРКИ“

ПРЕМИЕРАТА НА „ФАНТАСТИЧНИ ЅВЕРКИ 3“ ОДЛОЖЕНА ЗА 2022, МАДС МИКЕЛСЕН ГО МЕНУВА ЏОНИ ДЕП