маица

Таг
2Вести

НОВИТЕ МАИЦИ НА „ВОЛЕБАК“ СЕ НАПРАВЕНИ ОД ДРВО И АЛГИ И БРЗО СЕ РАСПАЃААТ ВО ЗЕМЈА

„РАЛФ ЛОРЕН“ ПОЧНА ДА ПРОДАВА МАИЦИ НАПРАВЕНИ ОД РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТИКА