Мајкл Џеј Фокс

Таг
4Вести

ЈА ПРЕТВОРИ СТРАШНАТА ДИЈАГНОЗА ВО ХРАБРА МИСИЈА – МАЈКЛ ЏЕЈ ФОКС ПРИМИ ПОЧЕСЕН ОСКАР

МАЈКЛ ЏЕЈ ФОКС МЕЃУ СЛЕДНИТЕ ДОБИТНИЦИ НА ПОЧЕСЕН ОСКАР

МОЖАМ ДА СЕ ДВИЖАМ, ЗБОРАМ И РАЗМИСЛУВАМ, ШТО ПОВЕЌЕ ДА ПОСАКАМ, ВЕЛИ МАЈКЛ ЏЕЈ ФОКС КОЈ 30 ГОДИНИ СЕ БОРИ СО ПАРКИНСОНОВА БОЛЕСТ

СЕ СОБРА ЕКИПАТА ОД „ВРАЌАЊЕ ВО ИДНИНАТА“ – НЕМА ДА ДОЗВОЛИМЕ ДА ЈА УНИШТАТ ФРАНШИЗАТА СО НОВ ФИЛМ