Македонска опера и балет

Таг
9Вести

„ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО“ СО МАРИЈА КИЧЕВСКА ВЕЧЕРВА ВО МОБ

ОПЕРСКИ СОЛИСТИ НА МОБ ГОСТУВААТ ВО ВЕЛЕС ЗА ПРВПАТ ПО 13 ГОДИНИ

МОБ ДОБИ НОВ ХИТ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ПРЕМИЕРАТА НА „АНА КАРЕНИНА“

РУСКИОТ БИСЕР „АНА КАРЕНИНА“ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО ВО МОБ

„ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО“ ЗА СТАРТ НА ЕСЕНСКИТЕ МУЗИЧКИ СВЕЧЕНОСТИ

МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ ЗАВРШУВААТ СО „АИДА“

САРАЕВСКАТА ОПЕРА „ЗМЕЈОТ ОД БОСНА“ ВЕЧЕРВА ВО МОБ

„БОЕМИ“ ГИ ОТВОРА МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

70 ГОДИНИ МАКЕДОНСКА ОПЕРА ОДБЕЛЕЖАНИ СО КОНЦЕРТ И ПРЕМИЕРА (ГАЛЕРИЈА)