македонски дизајнери

Таг
5Вести

„ЛАБ ДИЗАЈН МАРКЕТ“, ПРОМОЦИЈА НА МЛАДИ ДОМАШНИ ДИЗАЈНЕРИ В САБОТА ВО СКОПЈЕ

ДИПЛОМАТИ И БИЗНИСМЕНКИ НА СТОЕЊЕ ИЗГЛЕДАА МОДНО ШОУ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

МОДНА РЕВИЈА ЗА ПОЧЕТОЦИТЕ И ЕВОЛУЦИЈАТА НА МАКЕДОНСКИТЕ ДИЗАЈНЕРИ

МАКЕДОНСКИ ДИЗАЈНЕРИ ЗА ДРУШТВЕНИ ИГРИ РАСТУРААТ НА КИКСТАРТЕР

МОДНА РЕВИЈА ВО МКЦ ЗА СОБИРАЊЕ ТОПЛА ОБЛЕКА, ВЛЕЗНИЦА СЕ КОРИСТЕНИ ЗИМСКИ АЛИШТА