Максим Венгеров

Таг
4Вести

ОВАА ГОДИНА НЕ МОЖЕШЕ ДА ПОЧНЕ ПОУБАВО, КАЖА ТРПЧЕСКИ ОТКАКО СО ВЕНГЕРОВ ГО ВООДУШЕВИЈА И ПАРИЗ

СТОЕЧКИ ОВАЦИИ ЗА ТРПЧЕСКИ И ВЕНГЕРОВ ВО „КАРНЕГИ ХОЛ“ ВО ЊУЈОРК

ТРПЧЕСКИ ЈА ПОЧНА СЕРИЈАТА КОНЦЕРТИ СО ЛЕГЕНДАРНИОТ ВИОЛИНИСТ ВЕНГЕРОВ СО ТРИ БИСА ВО ЛОНДОН, СЛЕДУВААТ ЊУЈОРК И ПАРИЗ

ПО 20 ГОДИНИ КОНЕЧНО СЕ СПОИЈА НАШИТЕ ТЕМПЕРАМЕНТИ – ТРПЧЕСКИ ЌЕ НАСТАПИ СО СЛАВНИОТ ВИОЛИНИСТ ВЕНГЕРОВ