мамут

Таг
3Вести

АМЕРИКАНСКИТЕ НАУЧНИЦИ СОБРАА ПАРИ И ПЛАНИРААТ ДА ГИ ОЖИВЕАТ МАМУТИТЕ

АРХЕОЛОЗИТЕ ПРВПАТ ПРОНАШЛЕ СТАПИЦИ ЗА ЛОВЕЊЕ МАМУТИ, СТАРИ 15.000 ГОДИНИ

ОТКРИЕНА МИСТЕРИЈАТА ЗА СМРТТА НА МАШКИТЕ МАМУТИ