Манчестер

Таг
6Вести

МУРИЊО ГО НАПУШТИ МАНЧЕСТЕР СО ХОТЕЛСКА СМЕТКА ОД НАД ПОЛОВИНА МИЛИОН ФУНТИ

АРИЈАНА ГРАНДЕ СЕ ВРАЌА ВО МАНЧЕСТЕР ДВЕ ГОДИНИ ПО ТЕРОРИСТИЧКИОТ НАПАД

МАНЧЕСТЕР ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈЛУД ГРАД НА СВЕТОТ

БЕКАМОВИ ЈА ДОНИРААТ ОБЛЕКАТА ОД КРАЛСКАТА СВАДБА

ВЕЧНО ЌЕ МИНУВАМ НИЗ ТОА – АРИЈАНА ГРАНДЕ ПРОЗБОРЕ ЗА НАПАДОТ НА НЕЈЗИНИОТ КОНЦЕРТ

АРИЈАНА ГРАНДЕ ЈА ОБЈАВИ ПРВАТА ПЕСНА ПО ТЕРОРИСТИЧКИОТ НАПАД НА НЕЈЗИНИОТ КОНЦЕРТ