маратон

Таг
19Вести

ЗАПОЧНА ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА 20. СКОПСКИ МАРАТОН, ЌЕ ТРАЕ ДО 20 СЕПТЕМВРИ

ДВАЈЦА МЛАДИ ПЛИВАЧИ ЦЕЛО ЛЕТО ТРЕНИРААТ ВО ШТИП ЗА ДА УЧЕСТВУВААТ НА МАРАТОНИТЕ НИЗ МАКЕДОНИЈА

ЗАПОЧНА ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА 19. СКОПСКИ МАРАТОН, ЌЕ БИДЕ ОТВОРЕНО ДО 20 СЕПТЕМВРИ

ИСТРЧА 150 МАРАТОНИ ЗА 150 ДЕНА И ЈА ПОМИНА АВСТРАЛИЈА ОД ЕДНИОТ ДО ДРУГИОТ КРАЈ

ИРЕЦОТ ШОН ТОБИН ГО ИСТРЧА НАЈБРЗИОТ МАРАТОН НА АНТАРКТИК ДОСЕГА

АМЕРИКАНКА БЕЗ НОГА ИСТРЧА РЕКОРДНИ 104 МАРАТОНИ ЗА 104 ДЕНА

МАРАТОНИТЕ ВО ЊУЈОРК И БЕРЛИН ОТКАЖАНИ ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

ЕНДИ СЕРКИС СОБРА 280.000 ФУНТИ ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ ЧИТАЈЌИ ГО „ХОБИТ“ 11 ЧАСА

ИТАЛИЈАНСКИ МАРАТОНЕЦ ИСТРЧА 100 КИЛОМЕТРИ НА ДОМАШЕН БАЛКОН

ДОДЕКА Е ВО ИЗОЛАЦИЈА, ФРАНЦУЗИН ИСТРЧАЛ МАРАТОН НА СЕДУММЕТАРСКА ТЕРАСА