Марија Апчевска

Таг
3Вести

„СЕВЕРЕН ПОЛ“ ЌЕ ИМА АМЕРИКАНСКА ПРЕМИЕРА ВО МУЗЕЈОТ МОМА ВО ЊУЈОРК

„СЕВЕРЕН ПОЛ“ ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ДОБИ ДВЕ НАГРАДИ ЗА НАЈДОБАР КРАТОК ФИЛМ ВО БОГОТА И ЗАГРЕБ

МАРИЈА АПЧЕВСКА ГО СНИМА КРАТКИОТ ФИЛМ „СЕВЕРНИОТ ПОЛ“