Марк Џејкобс

Таг
3Вести

ТРУДНАТА КРИСТИНА РИЧИ ЈА ПРОМОВИРА НОВАТА КОЛЕКЦИЈА НА „МАРК ЏЕЈКОБС“

ЌЕРКАТА НА КЕЈТ МОС СТАНА ЗАШТИТНО ЛИЦЕ НА МАРК ЏЕЈКОБС НА 16 ГОДИНИ