маркетинг

Таг
4Вести

МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈАТА „ЊУ МОМЕНТ“ ПРОСЛАВИ 30 ГОДИНИ РАБОТА И СЕ ПРИСЕТИ НА ДЕЛ ОД 7.500 РЕАЛИЗИРАНИ КАМПАЊИ

ИНФЛУЕНСЕРИ НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ – ИНДУСТРИЈА ОД 10 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

„ПР БАР“ – ПРВА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ИНДУСТРИЈАТА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ ВО СКОПЈЕ

КАЈЛИ ЏЕНЕР ЗАРАБОТУВА МИЛИОН ДОЛАРИ ОД ОБЈАВА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ