Марс

Таг
34Вести

ЗАВРШИ МИСИЈАТА НА ПРВИОТ ХЕЛИКОПТЕР НА МАРС ОТКАКО БИЛ ОШТЕТЕН, ЗА ДВЕ ГОДИНИ ИМАШЕ 72 ЛЕТА

НАСА ПО ЧЕТИРИ ГОДИНИ ГО ИЗГУБИ КОНТАКТОТ СО СОНДАТА „ИНСАЈТ“ НА МАРС, ПРВА КОЈА РЕГИСТРИРАШЕ МАРСОТРЕСИ

КИНЕСКО ВСЕЛЕНСКО ЛЕТАЛО НАПРАВИ СНИМКИ ОД ЦЕЛИОТ МАРС

РОВЕРОТ „ПЕРСЕВЕРАНС“ ЈА ПОЧНУВА ПОТРАГАТА ПО ДРЕВЕН ЖИВОТ НА МАРС

ОД „ПЕРСЕВЕРАНС“ ДО „ЏЕЈМС ВЕБ“, 2021 БЕШЕ ГОДИНА НА ИСКЛУЧИТЕЛНИ ВСЕЛЕНСКИ ПОТФАТИ

КИНЕСКИОТ РОВЕР ИСПРАТИ СЕЛФИ ОД МАРС

„ПЕРСЕВЕРАНС“ Е НА МАРС ВЕЌЕ 100 ДЕНА И ДОСЕГА СНИМИ 75.000 ФОТОГРАФИИ

ХЕЛИКОПТЕРОТ НА НАСА ГО ИМАШЕ ПРВИОТ ПОДОЛГ ЛЕТ НА МАРС, ВО ВОЗДУХ СЕ ЗАДРЖА 80 СЕКУНДИ

МАЛИОТ ХЕЛИКОПТЕР НА НАСА ПОЛЕТА НА МАРС, НАРЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ЛЕТА ЌЕ БИДАТ ПОАМБИЦИОЗНИ

НАСА ДЕНЕСКА ЌЕ СЕ ОБИДЕ ДА ГО ИЗВЕДЕ ИСТОРИСКИОТ ЛЕТ НА ХЕЛИКОПТЕР НА МАРС