Машински факултет

Таг
3Вести

ЦРНОГОРЕЦ ЗАПИША ФАКУЛТЕТ НА 88 ГОДИНИ И Е НАЈСТАРИОТ БРУЦОШ ВО РЕГИОНОТ

ВЕЛОСИПЕД ШТО ПРОЧИСТУВА ВОЗДУХ НА СТУДЕНТИ ОД МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ ОСВОИ ЗЛАТЕН МЕДАЛ ВО СЕУЛ

ТЕХНОЛОГИЈАТА Е ЗАБАВНА, ИНЖЕНЕРИТЕ СЕ КУЛ – УТРЕ ИЗЛОЖБА И ЗАБАВА НА МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ