Матеа Мијановиќ

Таг
3Вести

МАТЕА МИЈАНОВИЌ СО ПРЕМИЕРА НА УМЕТНИЧКО-ТАНЧAРСКИ ПРОЕКТ ВО МКЦ

ПРЕМИЕРА НА „ПРОЗОРЦИ“, ТАНЧАРСКИ ПРОЕКТ НА МАТЕА МИЈАНОВИЌ

„СОВРЕМЕН СТАР ГРАД“ НА МАТЕА МИЈАНОВИЌ ВЕЧЕРВА ПО ВТОРПАТ ВО СУЛИ АН