математика

Таг
4Вести

ХИТ-СЕРИЈАТА „ПРОБЛЕМ СО ТРИ ТЕЛА“ Е ИНСПИРИРАНА ОД ВИСТИНСКА ЗАГАТКА ВО АСТРОНОМИЈАТА

ЗНАЕВ ДЕКА ЌЕ ОСВОЈАМ ЗЛАТО НА СВЕТСКИОТ ТУРНИР ПО МАТЕМАТИКА, САКАМ ДА ПРОДОЛЖАМ НА ХАРВАРД, ВЕЛИ ДЕВЕТГОДИШНИОТ МАКЕДОН ДИМИТРОВСКИ

ВЕЛЕШКИ УЧЕНИЦИ БЕСПЛАТНО ГО ПОДЕЛИЈА НИВНИОТ ИЗУМ „РИНГОБИТ“, КОЈ ПОМАГА ВО СОВЛАДУВАЊЕТО МАТЕМАТИЧКИ ВЕШТИНИ

11-ГОДИШЕН ШТИПЈАНЕЦ МЕЃУ ТРОЈЦАТА МАКЕДОНСКИ МАТЕМАТИЧАРИ КОИ ОСВОИЈА МЕДАЛ НА БАЛКАНИЈАДАТА ВО КИПАР