маж на годината

Таг
3Вести

КАРДИОХИРУРГОТ САШКО ЈОВЕВ ЈА ПОНЕСЕ ТИТУЛАТА МАЖ НА ГОДИНАТА ВО МАКЕДОНИЈА

ДЕТСКИОТ ХИРУРГ ВЛАДИМИР ЧАДИКОВСКИ ПРОГЛАСЕН ЗА МАЖ НА ГОДИНАТА ВО МАКЕДОНИЈА

НА 28 НОЕМВРИ ПРВПАТ ЌЕ СЕ ИЗБИРА МАЖ НА ГОДИНАТА ВО МАКЕДОНИЈА