медиуми

Таг
4Вести

ЈА НАПУШТИВ БРИТАНИЈА ЗАШТО ОТРОВНИТЕ МЕДИУМИ МИ ГО УНИШТУВАА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ, ВЕЛИ ПРИНЦОТ ХАРИ

„КОН ДИГИТАЛНОТО“ ВО ФОКУСОТ НА 3. ИСТРАЖУВАЧКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ

ХАРИ И МЕГАН НЕ ПОДНЕСУВААТ МЕДИУМИ, САМО ЕДЕН НОВИНАР ЌЕ ИМА НА СВАДБАТА

КАКО ДА СПРЕЧИТЕ ШИРЕЊЕ ЛАЖНИ ВЕСТИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ