Меѓународен стрип салон

Таг
3Вести

„УБАВЕЦОТ ДРАГЧЕ“ НА БОСАНЕЦОТ МУРАНОВИЌ ПОБЕДИ НА СТРИП САЛОНОТ ВО ВЕЛЕС

ЗЛАТНИОТ СТРИП И ПРВА НАГРАДА ЗА „ДРЕВНИОТ“ НА МЕЃУНАРОДНИОТ СТРИП КОНКУРС ВО ВЕЛЕС

ИГОР СТЕВКОВСКИ-СТЕВАЦ НАГРАДЕН ЗА РАЗВОЈ НА МАКЕДОНСКИОТ СТРИП НА СТРИП САЛОНОТ ВО ВЕЛЕС