меѓународна изложба

Таг
3Вести

СКУЛПТУРИ ОД ЖАРКО БАШЕСКИ НА МЕЃУНАРОДНА ИЗЛОЖБА ЗА ПОСТКОВИД УМЕТНОСТА ВО МИЛАНО

ЕСТЕТИКА И ПОЛИТИКА ВО ФОКУСОТ НА МЕЃУНАРОДНАТА ИЗЛОЖБА ШТО ВЕЧЕРВА СЕ ОТВОРА ВО МСУ

МЕЃУНАРОДНА ИЗЛОЖБА „СЀ ШТО НИ Е ЗАЕДНИЧКО“ ВЕЧЕРВА ВО МСУ