Мел Гибсон

Таг
3Вести

РИЧАРД ДОНЕР НА 90 ГОДИНИ ЌЕ ГО РЕЖИРА ПЕТТИОТ ДЕЛ НА „СМРТОНОСНО ОРУЖЈЕ“

МЕЛ ГИБСОН И ДЕНИ ГЛОВЕР ПОДГОТВЕНИ ДА СЕ ВРАТАТ ВО „СМРТОНОСНО ОРУЖЈЕ 5“

МЕЛ ГИБСОН ЌЕ ГО РЕЖИРА РИМЕЈКОТ НА „ДИВА БАНДА“, РЕМЕК-ДЕЛОТО НА СЕМ ПЕКИНПО