мемориска картичка

Таг
2Вести

„САМСУНГ“ НАЈАВИ СМАРТФОНИ СО МЕМОРИЈА ОД ЕДЕН ТЕРАБАЈТ

ПРЕТСТАВЕНА ПРВА МЕМОРИСКА КАРТИЧКА ЗА КАМЕРИ ОД ЕДЕН ТЕРАБАЈТ