Мери Елизабет Винстед

Таг
2Вести

ПО ЧЕТИРИ ЌЕРКИ, ЈУАН МЕКГРЕГОР ГО ДОБИ ПРВИОТ СИН НА 50 ГОДИНИ

ЈУАН МЕКГРЕГОР ИМ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ И НА СОПРУГАТА И НА НОВАТА ДЕВОЈКА КОГА ПРИМИ ЗЛАТЕН ГЛОБУС