Месечина

Таг
39Вести

КАПСУЛАТА „ОРИОН“ СЕ ВРАЌА ДОМА ПО КРУЖЕЊЕТО ОКОЛУ МЕСЕЧИНАТА, НА ЗЕМЈАТА ЌЕ ПАДНЕ В НЕДЕЛА ВЕЧЕР

ЛАНСИРАЊЕТО НА МЕГАРАКЕТАТА НА НАСА ГО НАЈАВИ ВРАЌАЊЕТО НА ЛУЃЕТО НА МЕСЕЧИНАТА ПО ПОВЕЌЕ ОД ПОЛА ВЕК

ДЕНЕСКА Е ПОСЛЕДНОТО ЦЕЛОСНО ПОМРАЧУВАЊЕ НА МЕСЕЧИНАТА ДО 2025, НЕМА ДА СЕ ВИДИ ОД ЕВРОПА

ЈАКНАТА НА БАЗ ОЛДРИН ОД МИСИЈАТА НА МЕСЕЧИНАТА ПРОДАДЕНА ЗА 2,8 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ЦЕЛОСНО ПОМРАЧУВАЊЕ И КРВАВА СУПЕРМЕСЕЧИНА СЕ СОВПАДНАА НОЌЕСКА

ДЕЛОВИ ОД СВЕТОТ ГО ВИДОА НАЈДОЛГОТО ДЕЛУМНО ПОМРАЧУВАЊЕ НА МЕСЕЧИНАТА ОД 1440 ГОДИНА

ДЕЛОВИ ОД СВЕТОТ ГО ВИДОА ПРВОТО ЦЕЛОСНО ПОМРАЧУВАЊЕ НА МЕСЕЧИНАТА ПО ПОВЕЌЕ ОД ДВЕ ГОДИНИ

СУПЕРМЕСЕЧИНАТА ВЕЧЕРВА ЌЕ СЕ СОВПАДНЕ СО ЦЕЛОСНОТО ПОМРАЧУВАЊЕ, НО НЕМА ДА БИДЕ ВИДЛИВО ОД МАКЕДОНИЈА

ЈАПОНСКИ МИЛИЈАРДЕР КАНИ ОСУМ ЛУЃЕ НА БЕСПЛАТНО ПАТУВАЊЕ ОКОЛУ МЕСЕЧИНАТА

КИНЕСКАТА МИСИЈА „ЧАНГИ-5“ ГИ ДОНЕСЕ ПРВИТЕ КАМЕЊА ОД МЕСЕЧИНАТА ОД 1976 ГОДИНА