Мет Дејмон

Таг
7Вести

МЕТ ДЕЈМОН СНИМАЛ ФИЛМ, ПА МОРАЛ ДА ОСТАНЕ ВО ИЗОЛАЦИЈА ВО МАЛ ИРСКИ ГРАД

МЕТ ДЕЈМОН ОТКРИ ДЕКА ОДБИЛ УЛОГА ОД 250 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

РИДЛИ СКОТ ПО 22 ГОДИНИ ГИ СПОИ ДЕЈМОН И АФЛЕК ВО „ПОСЛЕДНИОТ ДУЕЛ“

ДЕЈМОН И АФЛЕК ВО НОВ ФИЛМ ЗА СКАНДАЛОТ СО НАГРАДНАТА ИГРА НА „МЕКДОНАЛДС“

КИНА ОТВОРИ ФИЛМСКИ ГРАД ОД 7,9 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

НОВИТЕ ФИЛМОВИ НА МЕТ ДЕЈМОН И МАРК ВАЛБЕРГ ВО „СИНЕПЛЕКС“

ЧЕТИРИ ФИЛМОВИ КОИ ТРЕБА ДА ГИ ГЛЕДАТЕ ВО ДЕКЕМВРИ