метаверзум

Таг
2Вести

„ФЕЈСБУК“ СТАНА „МЕТА“ ЗА ДА РАЗВИВА МЕТАВЕРЗУМ, ВО КОЈ ЛУЃЕТО ЌЕ ЖИВЕАТ ВИРТУЕЛНА КОПИЈА НА СВОЈОТ ФИЗИЧКИ ЖИВОТ

„ФЕЈСБУК“ ЌЕ ВРАБОТИ 10.000 ЛУЃЕ ВО ЕУ ЗА ДА РАЗВИЕ ОНЛАЈН СВЕТ НАРЕЧЕН МЕТАВЕРЗУМ