Метрополитен

Таг
3Вести

150 ГОДИНИ МОДА ПРЕТСТАВЕНИ НА ИЗЛОЖБАТА ВО МЕТРОПОЛИТЕН ВО ЊУЈОРК

ЛЕДИ ГАГА ИЗВЕДЕ СТРИПТИЗ НА ЦРВЕНИОТ ТЕПИХ НА МЕТ ГАЛА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

МОДАТА И КАТОЛИЦИЗМОТ СЕ СПОИЈА НА МЕТ ГАЛА (ФОТОГАЛЕРИЈА)