мигранти

Таг
4Вести

ШВЕДСКИ УМЕТНИЦИ СО ИНСТАЛАЦИЈА ОД 17.000 ДЕЛА СЕ БОРАТ ПРОТИВ ДЕПОРТАЦИЈА НА 17.000 МИГРАНТИ

БОНО, ПОЛ МАККАРТНИ И СТОТИЦИ МИГРАНТИ ЌЕ ДОНИРААТ КРВ ЗА НОВАТА СКУЛПТУРА НА МАРК КВИН

ДОДЕКА НБА-ЛИГАТА ПАУЗИРА, МАРК ГАСОЛ СПАСУВА МИГРАНТИ ОД СРЕДОЗЕМНО МОРЕ

МЕКСИКАНСКИОТ РЕЖИСЕР ИЊАРИТУ ЌЕ ДОБИЕ ТРЕТ ОСКАР ЗА ФИЛМ ЗА МИГРАНТИ