Милан Младеновиќ

Таг
3Вести

ГОРДА СУМ ШТО ВО МАКАРСКА ЈА ДОДЕЛИВ НАГРАДАТА „МИЛАН МЛАДЕНОВИЌ“ КОЈА ЈАС ЈА ДОБИВ ЛАНИ, КАЖА ПЕЈАЧКАТА ДИНА ЈАШАРИ

ДИНА ЈАШАРИ МЕЃУ ФИНАЛИСТИТЕ ЗА РЕГИОНАЛНАТА МУЗИЧКА НАГРАДА „МИЛАН МЛАДЕНОВИЌ“

25 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА МИЛАН МЛАДЕНОВИЌ – НЕ ЖАЛАМ ШТО СУМ ГО ПОТРОШИЛ ЖИВОТОТ НА РОКЕНРОЛ