Милано

Таг
12Вести

КОНЕЧНО ВИДОВ НОРМАЛНИ КОЛЕКЦИИ, РЕЧЕ ЏОРЏО АРМАНИ КОЈ ЈА ЗАТВОРИ МОДНАТА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО

НАОМИ КЕМБЕЛ ГЛАВНА ЅВЕЗДА НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО СО ПРОЅИРНАТА КРЕАЦИЈА НА „ДОЛЧЕ И ГАБАНА“

СТАДИОНОТ „САН СИРО“ ВО МИЛАНО НЕМА ДА СЕ УРИВА ПОРАДИ НЕГОВОТО КУЛТУРНО ЗНАЧЕЊЕ

БОЧЕЛИ ИМАЛ КОВИД-19 ЕДЕН МЕСЕЦ ПРЕД НАСТАПОТ ВО КАТЕДРАЛАТА ВО МИЛАНО

БОЧЕЛИ ПЕЕШЕ ВО ПРАЗНАТА КАТЕДРАЛА ДУОМО, НО ПРЕД 3,4 МИЛИОНИ ЛУЃЕ НА ЈУТЈУБ

МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ НЕ Е МОДА – ПРОТЕСТ НА РЕВИЈАTA НА „ГУЧИ“ ВО МИЛАНО

СТОЕЧКИ ОВАЦИИ ЗА СОФИЈА ЛОРЕН НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО

ЕКОМАТЕРИЈАЛИ ВО ФОКУСОТ НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО

БУНТОВНИКОТ БАНКСИ – РЕТКА ИЗЛОЖБА ЗА СЛАВНИОТ ГРАФИТИ УМЕТНИК ВО МИЛАНО