Миланска модна недела

Таг
5Вести

МОРНИЧАВАТА РЕВИЈА НА „ДИЗЕЛ“ НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО ЈА ВОЗБУДИ ПУБЛИКАТА

ВО МИЛАНО ПОСТАВЕНА НАЈГОЛЕМАТА СКУЛПТУРА НА НАДУВУВАЊЕ НА СВЕТОТ

ПОСЛЕДНАТА КОЛЕКЦИЈА НА ЛАГЕРФЕЛД ЗА „ФЕНДИ“ ПРЕТСТАВЕНА ДЕН ПО НЕГОВАТА СМРТ

МОДЕЛИ СЕ ПРОШЕТАА СО ОТСЕЧЕНИ ГЛАВИ НА МИЛАНСКАТА МОДНА НЕДЕЛА