Милена Арсовска

Таг
2Вести

НОВОГОДИШНИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА СО АРСОВСКА И НАУМОВСКИ

МИЛЕНА АРСОВСКА И ФИЛХАРМОНИЈАТА ВЕЧЕРВА СО РЕМЕК-ДЕЛОТО НА МАЛЕР, „ЧЕТВРТАТА СИМФОНИЈА“