Мили Боби Браун

Таг
5Вести

19-ГОДИШНАТА ЅВЕЗДА НА „ЧУДНИ НЕШТА“, МИЛИ БОБИ БРАУН, СЕ СВРШИ СО СИНОТ НА ЏОН БОН ЏОВИ

ТРЕТАТА СЕЗОНА НА „ЧУДНИ НЕШТА“ ГО УРНА РЕКОРДОТ НА ГЛЕДАНОСТ НА „НЕТФЛИКС“

БИВШИОТ СУПЕРМЕН ХЕНРИ КЕЈВИЛ СТАНУВА ШЕРЛОК ХОЛМС

НОВОГОДИШЕН ПОДАРОК ОД „НЕТФЛИКС“ – „ЧУДНИ НЕШТА“ СЕ ВРАЌА НА 4 ЈУЛИ

АКТЕРКАТА МИЛИ БОБИ БРАУН СО 14 ГОДИНИ СТАНА НАЈМЛАДИОТ АМБАСАДОР НА ДОБРА ВОЛЈА НА ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ