Мис Америка

Таг
2Вести

СЕ РАДУВАМ ДЕКА НЕ СЕ ПОЈАВИВ ВО КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ ЗА ДА ДОБИЈАМ СТИПЕНДИЈА, ВЕЛИ НОВАТА МИС АМЕРИКА

МИС АМЕРИКА ГИ ИСФРЛИ КОСТИМИТЕ ЗА КАПЕЊЕ ОД ИЗБОРОТ