Мис универзум

Таг
7Вести

ИНДИСКА АКТЕРКА ИЗБРАНА ЗА НОВА МИС УНИВЕРЗУМ, НАСТАНОТ СЕ ОДРЖА ПОСЛЕ ПОЛНОЌ

26-ГОДИШНА МЕКСИКАНКА Е НОВА МИС УНИВЕРЗУМ

ШПАНКАТА АНХЕЛА ПОНСЕ СТАНА ПРВА ТРАНСРОДОВА ЛИЧНОСТ КОЈА УЧЕСТВУВАЛА НА МИС УНИВЕРЗУМ

ФИЛИПИНИ, ЗЕМЈА ОПСЕДНАТА СО ИЗБОРИ НА УБАВИНА, ПОБЕДИ НА МИС УНИВЕРЗУМ

ТРАНССЕКСУАЛКА ПРВПАТ ЌЕ СЕ БОРИ ЗА ТИТУЛАТА МИС УНИВЕРЗУМ

И НОВАТА МИС УНИВЕРЗУМ ПОВИКА ДА СЕ СТАВИ КРАЈ НА СЕКСУАЛНОТО ВОЗНЕМИРУВАЊЕ

СЕЛФИТО НА МИС ИРАК И МИС ИЗРАЕЛ НЕ ИМ СЕ ДОПАДНА НА СИТЕ