Мишел Павловски

Таг
2Вести

МИШЕЛ ПАВЛОВСКИ ЌЕ ЈА ПРОМОВИРА КНИГАТА „ТРАУМА И ТЕАТАР: ГОРАН СТЕФАНОВСКИ“

МУЛТИМЕДИЈАЛЕН КАРАВАН СО МЛАДИ УМЕТНИЦИ ТРГНА ОД ШТИП, А ЌЕ ЗАВРШИ ВО СКОПЈЕ