Мизар

Таг
5Вести

„МИЗАР“ ЌЕ ОДРЖИ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ НА 12 МАЈ СО ХОРОТ „ХАРМОСИНИ“

ТОШО ФИЛИПОВСКИ ЈА ПРОМОВИРА МОНОГРАФИЈАТА ЗА „МИЗАР“ НА 20 МАРТ

ОД МЕТАЛ ДО ТЕХНО – ТАКСИРАТ СЕ ВРАЌА ПО ЕДНА ГОДИНА ПАУЗА

ГОРАН ТАНЕВСКИ УТРЕ ВО МКЦ ГО ПРОМОВИРА ПРВИОТ ДЕЛ ОД ТРИЛОГИЈАТА „ВОЗНЕС“

„МИЗАР – ДРУГО ОТКРОВЕНИЕ“ – ГОРАН ТАНЕВСКИ СО КОНЦЕРТ ГО ПРОМОВИРА НОВИОТ ПРОЕКТ