Млечен пат

Таг
4Вести

АСТРОНОМИТЕ ЈА ОТКРИЈА НАЈБЛИСКАТА ЦРНА ДУПКА ДО ЗЕМЈАТА

ИЗБРАНИ НАЈДОБРИТЕ ФОТОГРАФИИ НА МЛЕЧНИОТ ПАТ ЗА 2022 (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ВО МЛЕЧНИОТ ПАТ ОТКРИЕН ДОСЕГА НЕВИДЕН ПУЛСИРАЧКИ ОБЈЕКТ

НОВАТА 3-Д МАПА ПОКАЖА ДЕКА МЛЕЧНИОТ ПАТ НЕ Е РАМЕН ДИСК, ТУКУ ИМА ИСКРИВЕН ОБЛИК