МОБ

Таг
18Вести

КРСТЕ РОЏЕВСКИ СО СВОЈОТ БЕНД ОД ЊУЈОРК НА 3 ЈУНИ НА ОФФ-ФЕСТ ВО СКОПЈЕ

МОБ ЈА ВРАТИ НА РЕПЕРТОАР ОПЕРАТА „ХОФМАНОВИ ПРИКАЗНИ“

ФОЛК ПЕЈАЧИ И „ТАНЕЦ“ НА КОНЦЕРТОТ ВО ЧЕСТ НА 100 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА БАДЕВ

СОВРЕМЕНИОТ БАЛЕТ „МЕТАМОРФОЗА“ НА КОЦЕВСКА ВЕЧЕРВА ВО МОБ

ОРАТОРИУМ НА БУЖАРОВСКИ НА ОХРИДСКО ЛЕТО СО ПРВЕНЦИТЕ, ХОРОТ И ОРКЕСТАРОТ НА МОБ

ШАМПИОНСКИ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈА СО ХИТОВИТЕ НА „КВИН“

ПРЕМИЕРА НА ТАНГО-БАЛЕТ СО МУЗИКА НА ПЈАЦОЛА ВО МОБ

ГАЛА ОПЕРСКИ КОНЦЕРТ „ПУЧИНИ И РОСИНИ“ ВО МОБ

ТЕНОРОТ БЛАГОЈ НАЦОСКИ СО СОЛО РЕЦИТАЛ ВЕЧЕРВА ВО МОБ