модели

Таг
5Вести

СУПЕРМОДЕЛИ ПРЕТСТАВЕНИ КАКО МУЗИ ВО НОВИОТ КАЛЕНДАР НА „ПИРЕЛИ“

МОДЕЛИ СЕ ПРОШЕТАА СО ОТСЕЧЕНИ ГЛАВИ НА МИЛАНСКАТА МОДНА НЕДЕЛА

СО МОДНА РЕВИЈА СОБРАНИ НАД 1,5 ТОНИ СТАРА ТОПЛА ОБЛЕКА

„ФЕРАРИ“ СЛАВИ 70 ГОДИНИ СО ИЗЛОЖБА ВО ЛОНДОН