Модна недела во Париз

Таг
5Вести

КЕЈТ МОС И ЌЕРКА Ѝ ЛАЈЛА ЅВЕЗДИ НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО ПАРИЗ

„БАЛЕНСИЈАГА“ ЈА ПОПЛАВИ СВОЈАТА РЕВИЈА НА ПАРИСКАТА МОДНА НЕДЕЛА

„БАЛЕНСИЈАГА“ ГО ДОНЕСЕ ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ НА ПАРИСКАТА МОДНА НЕДЕЛА

ГРЕЈС ЏОНС НА 70 ГОДИНИ СÈ УШТЕ Е ВИСТИНСКИ СУПЕРМОДЕЛ

ФУСТАНИ КОИ ЗБОРУВААТ САМИ ЗА СЕБЕ НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО ПАРИЗ