Монтреал

Таг
2Вести

МОНТРЕАЛ ЌЕ ОДГЛЕДУВА ОРГАНСКИ ЗЕЛЕНЧУК ВО НАЈГОЛЕМАТА СТАКЛЕНА ГРАДИНА НА ПОКРИВ НА СВЕТОТ

РОБОТИТЕ СЕ СÈ УШТЕ ЛОШИ ВО ИГРАЊЕТО ФУДБАЛ, НО ТОА МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ НАСКОРО