Моцарт

Таг
5Вести

ОПЕРАТА „СВАДБАТА НА ФИГАРО“ ОД МОЦАРТ ВЕЧЕРВА ВО НОБ ВО ИЗВЕДБА НА ГОСТИ ОД ЛИТВАНИЈА

РЕДОК ПОРТРЕТ НА МЛАДИОТ МОЦАРТ ПРОДАДЕН ЗА ЧЕТИРИ МИЛИОНИ ЕВРА

САЛЦБУРГ – НЕДОПРЕН БАРОКЕН ГРАД ШТО МОРА ДА СЕ ПОСЕТИ ВО 2020

ВЕЧЕР СО МОЦАРТОВИОТ РЕКВИЕМ И ФИЛХАРМОНИЈАТА