Мовембар Велес

Таг
5Вести

ДВИЖЕЊЕТО МОВЕМБЕР ВЕЛЕС ПРОСЛАВИ 10 ГОДИНИ РАБОТА, ОД СОБРАНИТЕ СРЕДСТВА ГОДИНАВА САКА ДА КУПИ АПАРАТ ЗА ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА

ВЕЛЕШАНИ ГИ ИЗБРИЧИЈА МУСТАЌИТЕ ОТКАКО ЗА МОВЕМБЕР СОБРАА 50.000 ДЕНАРИ ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ

ВЕЛЕШАНИ ГО ОДБЕЛЕЖАА МОВЕМБЕР ВО ЗНАКОТ НА ГРУПАТА „КВИН“, АНГЕЛ ПАНОВСКИ ГО ИМА НАЈМУСТАЌОТ

„МОВЕМБЕР ВЕЛЕС“ СОБРА 500 ЕВРА ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ