МСУ

Таг
46Вести

НА 4 НОЕМВРИ ТУРА НИЗ ТРИ ИЗЛОЖБИ ВО МСУ СО КУСТОСОТ БОЈАНА ЈАНЕВА

ОТВОРАЊЕТО НА „СЀ ШТО НИ Е ЗАЕДНИЧКО“ ВО МСУ ВЕЧЕРВА Е СО ВОДИЧ НИЗ ПОСТАВКАТА

ИЗЛОЖБАТА „ДЕФРАГМЕНТАЦИЈА“ ВО МСУ УТРЕ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОГЛЕДНЕ СО КУСТОС ВОДИЧ

ВО МСУ СЕ ОТВОРА ИЗЛОЖБАТА „ДЕФРАГМЕНТАЦИЈА“ СО ДЕЛА ДОНИРАНИ ОД УМЕТНИЦИ ОД ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА

УМЕТНИЦИТЕ ДАН И ЛИА ПЕРЖОВСКИ СО ПРЕДАВАЊЕ И РАБОТИЛНИЦА ВО МСУ

ВО МСУ В ЧЕТВРТОК СЕ ОТВОРА ГРУПНАТА ИЗЛОЖБА „ПЕЈЗАЖ НА ВОЗНЕМИРЕНОСТ“

БРИТАНСКАТА УМЕТНИЦА ДИЛЕЈН ЛЕ БАС ЌЕ ОДРЖИ ПЕРФОРМАНС И ПРЕДАВАЊЕ ВО МСУ

КОСОВСКИОТ УМЕТНИК ДРИТОН СЕЛМАНИ ВЕЧЕРВА СО ИЗЛОЖБА ВО МСУ

ПОЛСКИ УМЕТНИЦИ ДВЕ НЕДЕЛИ ЌЕ ТВОРАТ ВО МСУ, ПА ЌЕ ПОДАРАТ ДЕЛ ОД ДЕЛАТА

НАТАША НЕДЕЛКОВА СО ИЗЛОЖБА НА ВИДЕОИНСТАЛАЦИИ ВО МСУ