МТФ „Војдан Чернодрински“

Таг
5Вести

ДРАМИТЕ НА ЈОВАНОВИЌ-МИЛЕНКОВИЌ И ДУШАНСКИ ПОБЕДИЈА НА КОНКУРСОТ ЗА НЕОБЈАВЕН ТЕКСТ

ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ ЦЕЛА ГОДИНА ЌЕ ОРГАНИЗИРА РАБОТИЛНИЦИ ЗА ШКОЛИТЕ

ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ ПРЕМЕСТЕН ЗА СЕПТЕМВРИ

СЕ ОТВОРА ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ ВО ПРИЛЕП, НА ПРОГРАМАТА ОСУМ ПРЕТСТАВИ

СТАРТ НА ФЕСТИВАЛОТ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ СО „НИЧИЈА ЗЕМЈА“ НА МНТ