мумии

Таг
2Вести

УНЕСКО ГИ ЗАШТИТИ ДРЕВНИТЕ ЧИЛЕАНСКИ МУМИИ, ПОСТАРИ ОД ЕГИПЕТСКИТЕ ЗА 2.000 ГОДИНИ

ДРЕВНИ МУМИИ СО ЗЛАТНИ ЈАЗИЦИ ПРОНАЈДЕНИ ВО ЕГИПЕТ